17 Ağustos 2011 Çarşamba

Honeymoon part1 / Bir yeryüzü cenneti

Gönderen Özge Atınç zaman: 05:12
SABRİNA'S HAUS



Birçok arkadaşım balayında neden yurtdışına gitmediğimizi, bi çok ülke görmeye başlamanın tamda zamanı geldiğini söyledi durdu.Bende şöyle verdim cevap hep; '' daha güzel ülkemin bir çok yerini görmemişken oraları keşfetmeden olmazz'' diye :)
Listemizde bir çok yer var tabi.. Bazısıyla tanıştık,sahillerinde gözlerimiz daldı,uyuyakaldık; bazısı bizi içine sakladı..
Bunlardan biri Datça.
Datça’da mutlaka görülmesi gidilmesi gereken bir yer var.Sabrina's Haus.

                                                                                       Marmaris'le Datça arasında bir yerde.Ege'mi Akdeniz'mi anlayamadığınız muhteşem güzellikteki denizinde mutluluğa yelken açmak istiyorsanız buraya mutlaka uğramalısınız.Tabiki sevdiceğinizle.


                             Yurtdışına gitmek yerine görülmesi gerekenler listesinin taa en başında bulunuyor-du! :)

 
Aşıklar kahvaltısımı istersiniz,romantizmin doruklarında Sal'da akşam yemeklerimi...




 
Yoksa turkuazın maksimum netliğinde balık sürüleriyle yüzmekmi..
Kara ulaşımı yok Sabrina's haus'a.Sizi Bozburun'dan zodyakla alıyorlar.Çok sevgili Asım beyler..
 
 

İlgi alaka hizmet yapılabileceğininde üzerinde..Kesinlikle bir istekte bulunmanız için yormuyorlar sizi..Kitabınızın en hararetli kısmında alnınızdan şıp şıp damlayan teri görüpte çilekli limonatayla imdatınıza yetişiyorlar adeta..heleki tatlıları dayanılmazz..Herşey organik herşey taze herşey farklı. Bahçedeki otantik odun ateşi taşfırından inanılmaz köy ekmeklerini yemeğe doyamazsınız..


 
Doğa harikası eşsiz manzarayı kuşbakışı izleyebileceğiniz en yüksek noktayada bir ağaç ev kondurmuşlar..Burası benim tabirimle huzur odası.Sihirli ellerle, muhteşem greek lounge müziklerle kendinizi bir an öldünüzde cennet'e gittiniz zannedebilirsiniz..
 




Dilerseniz hemencecik karşı kıyıda bulunan, Yunan adalarının en etkileyicilerinden olan Symi adası sizi bekliyor.

Bizim kusursuz Sabrina's Haus deneyimimiz ile balayımızın ilk 4 günü muhteşem geçti.Aşık olan herkesin aşkısıyla buraya gitmesini şiddetle tavsiye ediyorum..Bana inanın burada birbirinize bir kez daha aşık olacaksınız ;)



















 








0 yorum:

 

Az Şekerli Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review